blog

mandag den 8. november 2010

Hvordan bliver verdens lykkeligste folk også verdens fucking flinkeste?

Fucking Flink er en fucking genial ide... Jeg stødte på denne her blog i dag via deres facebook gruppe og jeg synes virkelig det er den fedeste, mest motiverende og inspirerende ide på samme tid!
Alle var helt oppe pg køre da Oprah kom til Danmark og så fint udnævne os til verdens lykkeligste folk, og der er ingen tvivl om at vi har det godt mange af os, nogle af os så godt at vi måske glemmer hinanden og vores gode opførsel i svinget? Jeg ved i hvert fald at jeg selv nogle gange kan have en tendens til at have meget lille tålmodighed med andre og i stedet for lige at se indad så er det i øjeblikket alle andre den er helt galt med... 
Jeg er i hvert fald blevet provokeret til at tænke to gange ud fra alt det positive jeg har læst på deres blog og synes det er en sjov "ikke-belærende" måde at få et fedt budskab ud! 
Bogen der er lavet er helt sikkert et JULEGAVEØNSKE (moar)... fed fed fucking fed ide!
OM FUCKING FLINK

– Ikke kun en bog, men en helt ny bevægelse … År efter år er danskerne blevet kåret som verdensmestre i lykke. Men prøv at stå i kø én mandag eftermiddag i Netto eller kør én tur i myldretiden på motorvejen. Danskere kan være nogle af de mest underskudsagtige mennesker over for hinanden. Fucking Flink er Lars APs allekald. I bogen forklarer han, hvorfor vi danskere vælger at være mugne. Og giver overraskende tips til, hvordan vi kan vende bøtten og blive flinkere. Derhjemme, på arbejdet eller ved busstoppestedet. For Lars AP har et stort, vildt og behåret mål: At gøre danskerne til verdens fucking flinkeste folk.

AND IN ENGLISH, PLEASE?

'Fucking Flink' is Danish for 'Fucking Friendly'. Year after year, international surveys have charted Danes as the happiest people in the world. But if Danes are the happiest people on Earth, why not also the friendliest? Fucking Flink is a manifesto for change. A movement seeking to nudge Danes into becoming more friendly. Because, after all, being the happiest people on Earth, we kind of owe ourselves and the rest of the world to be the friendliest as well. Don't you think? Join in, take part, make yourself comfortable. And hey –– it's so great to have you here!


Ingen kommentarer: