blog

tirsdag den 18. oktober 2011

Beijing Kina, dag 1Første dag I Beijing

I dag landede vi I Beijing og det er på mange måder en mega mærkelig og fed by på samme tid!
Vi havde efter en lang og vellykket flyvetur, bare brug for den første taxa væk fra lufthavnen og mod hotellet midt i centrum af Beijing. Vi mødte den første taxamand – tror jeg der har været røvligeglad med om vi steg ind eller ej! Han ville dårligt stige ud af bilen, derefter peger han på vores kufferter og efterfølgende sit fyldte bagagerum og siger så noget på kinesisk – og det fatter vi selvfølgelig hat af!!
Under hele køreturen sad han og høre en mand på radioen fortælle en historie, meget mærkeligt.
Da vi ankommer for enden af vejen ved vores hotel skulle vi lige gå et stykke, det var nærmest fysisk umuligt, der var jo ingen plads what-so-ever. Jeg tror jeg kørte de først 10 kinesere over med min kuffert..
Vi landende hurtigt på hotellet og fik så lige skiftet tøjet og fik facebook til at virke, og så var vi ellers klar til at gå videre og kigge lidt på nærmiljøet. Men vi skulle første bestille tur Shanghai og til muren, hvor vi så skal hen i morgen.
Vi betalte 1,8 kr pr pers for at se den flotteste park der ligger rigtig tæt på hotellet. På toppen af denne park kunne vi fra en masse templer og en kæmpe guldbudha, nyde udsigten over hele Beijing og den forbudte by ikke mindst.
Vi sluttede aftenen af med at spendere 77 kr. På hvad der mildest talt var fire hovedretter – vi blev snydt da vi ikke forstod sammenhængen mellem pris og mængde – det har vi så lært nu – EN RET TIL EN PERSON! – og vi holder os fra klamme vandmænd, aber og æsler som alle var til at finde på menukortet… SAY WHAT..?!

Men ellers har det været en super fed dag indtil videre og jeg kan ikke vente med at se muren i morgen..

1 kommentar:

Hamselv sagde ...

Hehe lyder som om i hygger jer:) Fedt billede!!! Håber du kommer flere op på bloggen, så jeg kan følge lidt med.. Kan se på jeres påklædning at det er noget varmere end i DK:) Her har regnet hele dagen:(